Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Schalke denkt aan Siem de Jong


13 mei 2013 - Siem de Jong volgt mogelijk zijn broer Luuk de Jong naar de Bundesliga. De aanvallende middenvelder van Ajax staat hoog op het verlanglijstje van Schalke 04 mocht jongeling Julian Draxler vertrekken.

Vorig jaar zomer verruilde Luuk de Jong al de Eredivisie (FC Twente) voor de Bundesliga (Borussia Mönchengladbach). Zijn oudere broer Siem volgt hem nu mogelijk. Het grote Schalke-talent Draxler staat in de belangstelling van een groot aantal clubs, waaronder rivaal Borussia dortmund.

Volgens Voetbal International denkt Schalke 04 onder andere aan De Jong. De aanvallende middenvelder annex spits maakte een goede indruk met Ajax in de Champions League. Daarnaast gaf De Jong, aanvoerder van Ajax, ook al meerdere malen aan graag de overstap te willen maken naar een grote buitenlandse competitie. Schalke gaat hem die kans nu mogelijk bieden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!