Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ meldt zich voor Nemanja Gudelj


14 mei 2013 - AZ wil zich deze zomer versterken met Nemanja Gudelj. Volgens De Telegraaf heeft de Alkmaarse bekerwinnaar inmiddels zelfs al een officieel bod bij NAC Breda neergelegd.

Gudelj heeft bij NAC Breda nog een contract tot de zomer van 2015. De middenvelder zal dat zeker niet uitdienen. Er is veel belangstelling en AZ lijkt nu als eerste zeer concreet te zijn. Eerder was Gudelj al dichtbij een overgang naar het Italiaanse Fiorentina en werd hij gelinkt aan FC Twente.

"Het zou een mooie stap zijn in mijn loopbaan," aldus de international van Jong-Servië tegenover De Telegraaf. AZ wil haar selectie overigens in alle linies versterken. Gudelj is daar een van de opties voor. De middenvelder wordt overigens niet gezien als de opvolger van Adam Maher die vrijwel zeker naar Ajax of PSV trekt.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!