Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord en Clasie naderen elkaar


14 mei 2013 - Fans van Feyenoord mogen dromen over een langer verblijf van Jordy Clasie in Rotterdam-Zuid. Beide partijen zijn nagenoeg akkoord over een nieuwe verbintenis tot de zomer van 2016.

Clasie had in De Kuip nog een contract tot 2015 en wilde graag verlengen. Onderhandelingen werden desondanks afgebroken omdat international Clasie de (financiële) waardering miste. Een nieuw gesprek tussen technisch directeur Martin van Geel en het kamp Clasie lijkt nu toch het gewenste resultaat te gaan opleveren.

Feyenoord gaat het maximum in haar salarishuis opzoeken voor Clasie (en De Vrij) zodat het tweetal voor de club kan worden behouden. De verwachting is dat de 21-jarige Clasie deze week al de knoop zal doorhakken. Feyenoord zal op korte termijn ook gaan praten met De Vrij die nog tot 2014 vastligt.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!