Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ aast ook op Jan Wuytens


14 mei 2013 - Naast de belangstelling van AZ in Nemanja Gudelj hoopt men ook elders in de Eredivisie zaken te doen. Op in te spelen op een vertrek van Nick Viergever zou AZ namelijk graag Jan Wuytens aantrekken.

Jan Wuytens heeft een aflopend contract bij FC Utrecht en kan derhalve transfervrij de overstap naar andere clubs maken. De Belgische verdediger zou zijn zaakwaarnemer Dick van Burik al een gesprek hebben laten aangaan met technisch directeur Earnest Stewart van AZ.

Naast AZ zou er voor Wuytens ook belangstelling bestaan uit Duitsland en Engeland. Het is onbekend wat de plannen van Wuytens zijn. Eerder gaf hij wel te kennen graag een volgende stap in zijn loopbaan te zetten. AZ is voor volgend seizoen in ieder geval verzekerd van Europees voetbal.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!