Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Fred Rutten vertrekt bij Vitesse'


16 mei 2013 - Het is nog zeer onzeker of Fred Rutten ook komend seizoen als trainer actief is bij Vitesse, zo meldt het Algemeen Dagblad. Een groot aantal basiskrachten zou te weinig vertrouwen in de oefenmeester hebben.

Weliswaar zou Rutten bij hebben gedragen aan de persoonlijke ontwikkeling van spelers, een positieve ontwikkeling van het elftal werd echter niet bereikt. Om voor de prijzen in Nederland mee te spelen zal dat in de toekomst ook moeten gebeuren. Daarnaast botsten een aantal spelers, waaronder ook sterspeler Wilfried Bony, al eens met Rutten.

Volgens het Algemeen Dagblad praat Fred Rutten vandaag of morgen met Vitesse-eigenaar Merab Jordania over zijn toekomst. De verwachting is dat Rutten deze zomer vertrekt. Naast Rutten zou ook technisch directeur Ted van Leeuwen het veld moeten ruimen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!