Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Cocu verlengt niet met Bouma en zet duo onder druk


16 mei 2013 - Philip Cocu lijkt in overleg met het technisch kader van PSV zijn eerste beslissingen te hebben genomen. Wilfred Bouma krijgt geen nieuwe verbintenis aangeboden en vertrekt deze zomer uit Eindhoven. Ondertussen moeten Toivonen en Pieters verlengen of vertrekken, daarnaast is er geen plaats meer voor Timothy Derijk.

De 34-jarige Bouma kreeg vandaag van trainer Philip Cocu te horen dat zijn aflopende verbintenis niet zal worden verlengd. Die boodschap had Bouma niet zien aankomen, hij baalt ook van het feit dat het seizoen nu voorbij is en het daarmee niet meer echt mogelijk is om afscheid te nemen van de fans. Bouma keerde in de zomer van 2010 terug bij PSV, daarvoor was hij vijf seizoenen actief bij Aston villa.

Ondertussen moeten Ola Toivonen en Erik Pieters een besluit nemen over hun toekomst, zo meldt Voetbal International. Beide spelers hebben nog een contract tot de zomer van 2014. Beide kunnen hun contract verlengen, is men dat niet van plan dan kunnen ze zich na de zomerstop melden bij Jong PSV. Derijck is ook onder druk gezet. Een basisplaats zit er voor de Belgische verdediger niet in, PSV is daarom bereid om mee te werken aan een eventuele transfer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!