Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Anzhi gaat heel ver voor Wilfried Bony


17 mei 2013 - Niet de Duitse Bundesliga of de Engelse Premier League maar de Russische Premjer Liga lijkt de volgende halte te worden in de loopbaan van Wilfried Bony. Er ligt voor de Vitesse-aanvaller namelijk een zeer goed contract klaar bij het Anzhi Machatsjkala van Guus Hiddink.

'We hebben meer dan één gesprek met Anzji gevoerd,' stelt Francis Kacou, één van de twee zaakwaarnemers van Bony, vandaag in gesprek met het Algemeen Dagblad. 'We weten wat Anzhi ongeveer kan betalen. Over de salarissen, bonussen en commissies praten we de komende tijd verder. Overigens hebben we afgelopen week ook gesproken met een Duitse club en zitten we aanstaand weekeinde bij een Londense club (West Ham United, red). Op dit moment is er vanuit de markt veel vraag naar Bony.'

Lange tijd leek Bony een sportieve uitdaging te prevaleren boven de financiële. Nu Anzhi echter een vet contract heeft voorgehouden kan de Ivoriaanse aanvaller toch opeens naar Rusland trekken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!