Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Pieters wil wel verlengen bij PSV


17 mei 2013 - Erik Pieters en Ola Toivonen kregen eerder deze week te horen dat ze konden bijtekenen of zich anders na de zomerstop konden melden bij Jong PSV. De 24-jarige Pieters lijkt eieren voor zijn geld te kiezen en wil verlengen.

Zaakwaarnemer Hakim Slimani is heel helder in het Algemeen Dagblad: "PSV bekijkt het puur zakelijk, dit is de tendens bij Nederlandse topclubs. Zij willen niet dat voetballers gratis de deur uitlopen. Eerlijk gezegd verwacht ik dat wij er wel uitkomen met PSV."

Slimani lijkt te denken aan een verlenging van het contract met een seizoen met daarin een gelimiteerde transfersom. Slimani: "Twee jaar terug kon Erik voor 6,5 miljoen euro naar Newcastle United, toen gaf PSV geen toestemming. Beide partijen tekenen zo'n contract bij het volle verstand. Maar Erik heeft er begrip voor dat de club geduld heeft getoond tijdens zijn langdurige blessures."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |



Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!