Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Huntelaar ziet De Jong graag komen


18 mei 2013 - Klaas Jan Huntelaar verwelkomt Siem de Jong graag bij Schalke 04. Afgelopen week doken er geruchten op dat de Duitse club van Huntelaar belangstelling heeft in de aanvoerder van Ajax.

Huntelaar in het Algemeen Dagblad: 'Ik heb gehoord en gelezen dat hij in beeld is, ja, al weet ik er concreet het fijne niet van. Siem zou hier zeker goed passen. Sowieso wel in het Duitse voetbal, denk ik, qua manier van spelen. Bovendien is het een jongen die zich makkelijk aanpast. Van mij mag hij absoluut komen.'

Siem de Jong heeft bij Ajax nog een contract tot de zomer van 2015 en heeft al meerdere malen toegegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Ajax is deze zomer bereid mee te werken aan een transfer. Adam Maher (AZ) en Marco van Ginkel (Vitesse) worden genoemd als mogelijke vervangers van De Jong.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!