Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen wil cashen op Finnbogason


18 mei 2013 - SC Heerenveen wil deze zomer afscheid nemen van Alfred Finnbogason. De IJslandse aanvaller ligt goed in de markt nadat hij maar liefst 24 keer scoorde in de Eredivisie. Voor SC Heerenveen het juiste moment om na een seizoen al weer te cashen.

De Friezen denken aan een fraaie transfersom voor de aanvaller die pas vorig jaar zomer overkwam van het Belgische Lokeren. Ook Finnbogason voelt wel iets voor een zomerse transfer. Afgelopen winter zou er al belangstelling zijn geweest uit Rusland. Nu zou er volgens De Telegraaf ook belangstelling bestaan uit andere competities.

Eerder verkocht SC Heerenveen al zeer succesvolle aanvaller als Jon Dahl Tomasson, Ruud van Nistelrooij, Marcus Allbäck, Afonso Alves en vorig jaar zomer nog Bas Dost.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!