Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Koeman denkt dat Martins Indi vertrekt


18 mei 2013 - Feyenoord wist de afgelopen week Stefan de Vrij en Jordy Clasie langer binnen boord te houden. Twijfels zijn er echter over Bruno Martins Indi, zo liet trainer Ronald Koeman weten tegenover RTV Rijnmond.

De 21-jarige Martins Indi speelt bij Feyenoord vaak als linksback. In het Nederlands Elftal vormt hij echter het centrale duo met Stefan de Vrij. Bij Feyenoord krijgt Joris Mathijsen in het centrum de voorkeur. Inmiddels speelde Martins Indi al 78 duels in het eerste elftal van de Rotterdammers. Mogelijk blijft het daar bij.

Koeman over Martins Indi tegenover RTV Rijnmond: "Hij vindt dat hij centraal in de verdediging moet spelen en uiteindelijk vind ik dat ook. Ik moet echter het beste team op het veld zetten en dan kijk ik minder naar persoonlijke voorkeuren. Dat is ook het beste voor het team geweest. Mijn gevoel zegt dat Bruno die stap gaat maken. Hij heeft nog niet definitief gezegd of hij wil blijven of weg wil gaan, maar hij denkt zeker na over die stap."

Met name uit Spanje en Italië is veel belangstelling voor Bruno Martins Indi. De Italiaanse topclub AC Milan werd al meerdere malen aan de international gelinkt.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!