Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse wil graag door met Fred Rutten


18 mei 2013 - Fred Rutten mag aanblijven als trainer van Vitesse. Eigenaar Merab Jordania is tevreden over het eerste seizoen van Rutten in Arnhem en wil ook met het oog op de continuiteit graag met Rutten door.

De vraag is wel of Fred Rutten zelf ook zo positief is. De voormalig coach van FC Twente, Schalke 04 en PSV zal zich moeten conformeren aan het beleid van Vitesse. Door de samenwerking met Chelsea zal trainer Rutten weliswaar een aantal kwalitatief goede spelers mogen verwelkomen maar ook relatief laat. Het proces van inpassen zal dus pas heel laat op gang komen. Dat zorgde vorig seizoen al voor de nodige problemen.

Daarnaast wordt er een hete zomer verwacht rondom Wilfried Bony. Het is nog altijd niet onduidelijk of de Ivoriaanse aanvaller volgend seizoen nog in Arnhem speelt. Er is veel belangstelling in de topscorer van de Eredivisie maar Vitesse en Jordania azen op een mooie transfersom. Daarnaast is het ook maar de vraag wie Rutten als opvolger van Bony mag verwelkomen.

Vitesse en Jordania wachten op dit moment in ieder geval op Rutten. De oefenmeester kan zijn aflopende contract met een seizoen verlengen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!