Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Lucratief contract lonkt voor Ryan Babel


20 mei 2013 - Ryan Babel kan aan de slag in Turkije. Er ligt een lucratief contract voor de buitenspeler klaar bij subtopper Kasimpasa. De 26-jarige aanvaller heeft een aflopend contract bij Ajax en kan derhalve transfervrij de overstap naar Turkije maken.

Vandaag onderhandelden Ryan Babel en diens zaakwaarnemer Winnie Haatrecht in Amsterdam met trainer Shota Arveladze (ex-speler van Ajax) en president Zafer Yildirim, zo meldt Voetbal International. De nummer zes van Turkije zou een contract van maar liefst 1,5 miljoen euro netto voor Babel in het vooruitzicht hebben gesteld. Naast een vorstelijk salaris kan Babel ook nog eens 2 miljoen euro netto aan handgeld incasseren.

De 42-voudig international kocht vorig jaar zomer zijn contract bij Hoffenheim zelf af om aan de slag te kunnen gaan bij Ajax. In Amsterdam hoopte Babel zich weer in de kijker te kunnen spelen bij clubs uit de grote voetballanden. Door blessures kwam dat er niet echt van. Kasimpasa biedt hem nu mogelijk toch nog een interessante optie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!