Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente hoopt op komst Bruma


20 mei 2013 - Het heeft er veel weg van dat de toekomst van Virgil van Dijk niet in Nederland ligt. Na PSV geeft ook FC Twente voor versterking van haar defensie de voorkeur aan een andere verdediger.

Nadat eerder al duidelijk werd dat PSV de voorkeur geeft aan Mike van der Hoorn (FC Utrecht) werd vandaag duidelijk dat FC Twente graag in zee wil met Jeffrey Bruma. De centrale verdediger, de afgelopen twee seizoenen door Chelsea verhuurd aan Hamburger SV, wordt door de Tukkers hoger aangeslagen dat de 21-jarige Van Dijk.

Het lijkt er op dat PSV en FC Twente twijfelen of Van Dijk de stap naar de Nederlandse top (nu al) kan maken. Eerder werd Van Dijk al buiten de selectie van Jong Oranje voor het EK in Israel gelaten. Er is voor de verdediger van FC Groningen al geruime tijd belangstelling uit Engeland.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!