Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse wil Bosz of Arveladze als coach


21 mei 2013 - Vitesse wil op korte termijn een nieuwe trainer aanstellen. Nadat duidelijk werd dat Fred Rutten zou vertrekken heeft Vitesse het vizier gericht op twee kandidaten. Peter Bosz (Heracles Almelo) en Shota Arveladze (Kasimpasa) gelden als de meest serieuze opties.

Na Theo Bos, Hans van Arum, Albert Ferrer, John van den Brom en Fred Rutten moet Bosz of Arveladze de zesde hoofdcoach in zes jaar gaan worden. Dat was totaal niet de bedoeling want mede met het oog op de continuïteit had Vitesse graag door willen gaan met Fred Rutten. Vitesse was dan ook behoorlijk verrast dat Rutten niet met de club door wilde gaan.

Bij Vitesse leeft volgens De Telegraaf het sterke vermoeden dat Fred Rutten al iets achter de hand heeft voor komend seizoen. Er waren geruchten dat het om FC Twente zou gaan maar deze worden door zaakwaarnemer Kees Ploegsma junior weersproken. Overigens vertrekt naast Rutten ook technisch directeur Ted van Leeuwen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!