Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC wil wel door met Van der Velden


21 mei 2013 - Van de spelers die in maart een ontslagbrief ontvingen van NEC, heeft de club alleen Nick van der Velden een nieuwe aanbieding gedaan. De selectie van Alex Pastoor (foto) zal er daarmee komend seizoen heel anders uit komen te zien.

Spelers als Leroy George, Nathaniel Will, Rémy Amieux, Kevin Wattamaleo en Danny van den Meiracker komen daarvoor normaliter niet meer in aanmerking. NEC probeert andere spelers binnen te halen, maar tot dusverre leidde dat alleen tot de komst van de Duitse vleugelspits Christoph Hemlein (Stuttgart). Er lopen nog gespreken met onder andere Dennis Gentenaar en Frank Demouge.

Alleen met Nick van der Velden is NEC dus nog in gesprek. De middenvelder die ook vaak rechtsbuiten speelde, kende als een van de weinige een sterke tweede seizoenshelft. Hij liet in de winterstop een transfer naar Thailand schieten en veroverde ondanks de grote concurrentie een basisplaats in Nijmegen. Dat lijkt hem nu een nieuwe verbintenis op te leveren.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!