Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Duplan in gesprek met NAC Breda


21 mei 2013 - Edaourd Duplan blijft mogelijk in de Eredivisie actief. De aanvaller heeft vanmiddag zeen eerste gesprek gehad met NAC Breda, zo meldt Voetbal International.

De dertigjarige Duplan besloot eerder in goed overleg deze zomer bij FC Utrecht te vertrekken. Duplan speelde sinds 2010 voor FC Utrecht en kent door zijn aflopende verbintenis een transfervrije status. Daar lijkt NAC Breda nog mogelijk met een maarjarig contract van te profiteren.

Duplan speelt sinds 2006 in Nederland. Het was RBC Roosendaal die de Franse rechtsbuiten naar Nederland haalde. Na ruim een seizoen in de Eerste Divisie volgde de logische overstap naar de Eredivisie bij Sparta Rotterdam. Na de degradatie van Sparta bleef Duplan voor de Eredivisie behouden door een contract bij Utrecht te tekenen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!