Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Toekomst Sturing in Turkije onduidelijk


21 mei 2013 - Het is nog onbekend waar Edward Sturing volgend seizoen actief is. Het afgelopen seizoen was Sturing werkzaam als assistent van Fuat Capa bij Gençlerbirligi. Capa trekt nu echter naar promovendus Erciyesspor.

Capa tegenover de Belgische krant Het Nieuwsblad: 'Alles is rond, maandag heb ik het contract ondertekend. Bij Erciyesspor word ik trainer naar Engels model en krijg ik een budget waarmee ik een elftal kan vormen. Of ik Björn Vleminckx van Gençler meeneem? Dat zal moeilijk worden gezien het financiële plaatje, vrees ik, hij is nog altijd eigendom van Club Brugge hè. Al zou ik het graag willen want ik heb met Björn een heel goed contact. Vrijdag ben ik aanwezig op zijn trouwfeest.'

Waar de toekomst ligt van Edward Sturing is op dit moment geheel onbekend. Mogelijk datg hij Capa volgt naar Erciyesspor. Een langer verblijf Gençlerbirligi lijkt in ieder geval uitgesloten. Edward Sturing stond in het verleden op eigen benen bij Vitesse en FC Volendam.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!