Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Chevalier duikt op bij Kortrijk


22 mei 2013 - Teddy Chevalier heeft razendsnel een nieuwe club gevonden. De Franse aanvaller tekende een driejarig contract bij het Belgische Kortrijk. Vorige week werd duidelijk dat RKC Waalwijk en Chevalier ondanks een doorlopend contract uit elkaar gaan.

Chevalier begon het seizoen in Waalwijk uitstekend, hij scoorde in de eerste seizoenshelft maar liefst elf keer. Na de winterstop kwam Chevalier niet meer tot scoren en raakte hij meerdere malen disciplinair in opspraak. Trainer Erwin Koeman zette hem zelfs tijdelijk uit de selectie. Uiteindelijk werd besloten het nog doorlopende contract te ontbinden.

RKC Waalwijk zou wel een gedeelte van de transferrechten behouden en daarmee mogelijk profiteren van een toekomstige transfer van Chevalier.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!