Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC hoopt Duplan te hebben overtuigd


22 mei 2013 - Edouard Duplan leek komende zomer afscheid te nemen van Nederland en zijn Griekse vriendin te volgen naar haar eigen land. NAC Breda waagde toch nog een poging en sprak met de Fransman, nu mogelijk met het gewenste resultaat.

Duplan besloot namelijk eerder zijn aflopende contract bij FC Utrecht niet te verlengen omdat hij voor zijn vriendin zou gaan zoeken naar een club uit Griekenland. Eerder speelde Duplan voor RBC Roosendaal en Sparta Rotterdam. Dinsdagmiddag sprak een delegatie van NAC Breda met Duplan en diens zaakwaarnemer. Dat lijkt nu mogelijk het gewenste resultaat op te leveren.

"Het is een jongen die zowel rechts als links uit de voeten kan op de vleugel. Daarnaast kan hij ook nog op 'tien' spelen. Wij gaan hem zeker een aanbieding doen", aldus technisch directeur Jeffrey van As tegenover BN De Stem. Van As moet wel dealen met de huidige financiële situatie van zijn club. "Maar wij hebben Duplan ervan getracht te overtuigen wat voor mooie club NAC is. En dan is het aan hem om straks 'ja' of 'nee' tegen ons aanbod te zeggen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!