Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Duarte baalt van afhaken Ajax


22 mei 2013 - Lerin Duarte baalt van het mislopen van een transfer naar Ajax. De Amsterdammers deden een bod op de jeugdinternational, Heracles Almelo deed een tegenaanbod waarop Ajax afhaakte.

"Ajax is natuurlijk een fantastische club", aldus Duarte die door de lichte blessure van Vilhena bij de selectie van Jong Oranje is gehaald in De Telegraaf. "Ik zou daar graag willen spelen. Het is aan de clubs om eruit te komen."

Duarte vervolgt: "Natuurlijk zou het mooi zijn als Ajax nog terugkomt. Ik ben nu bij Jong Oranje, maar als ik klaar ben, ga ik met de mensen bij Heracles praten wat er precies speelt. Ik ben wel teleurgesteld als het niet doorgaat. Je kan niet elke dag naar een topclub, vandaar."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!