Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ en NAC Breda in gesprek over Gudelj


22 mei 2013 - NAC Breda en AZ hebben de gesprekken geopend over een eventuele transfer van Nemanja Gudelj naar Alkmaar. Mogelijk wordt naast een transfersom ook Erik Falkenburg, het afgelopen half jaar door AZ verhuurd aan NEC, in de transfer betrokken.

NAC Breda heeft inmiddels een eerste bod uit Alkmaar ontvangen. Inmiddels deed NAC Breda al een tegenvoorstel en dat stemde AZ-directeur Toon Gerbrands in ieder geval tevreden. NAC Breda lijkt namelijk te willen meewerken aan een transfer van de 21-jarige Gudelj die eerder zelf al eens aangaf wel trek te hebben in een overgang naar AZ.

Gerbrands tegenover Voetbal International over het tegenvoorstel van NAC Breda: "Het spel is op de wagen, anders doe je dat niet." Mogelijk dat Falkenburg de tegenovergestelde weg zal maken. Technisch directeur Jeffrey van As van NAC Breda: "Of hij in een eventuele deal met Gudelj wordt betrokken, weet ik niet. Het zou kunnen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!