Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Graafschap hoopt op komst Leeuwin


22 mei 2013 - Ramon Leeuwin lijkt zijn loopbaan te vervolgen in de Jupiler League. De Graafschap wil profiteren van zijn transfervrije status, zo meldt Omroep Gelderland. De 25-jarige Leeuwin heeft een aflopend contract bij ADO Den Haag.

Door het mislopen van promotie naar de Eredivisie is De Graafschap niet bij machte om een transfersom neer te tellen. Er moet op de Vijverberg voor maar liefst 1,5 miljoen euro worden bezuinigd. De komst van de multifunctionale en tevens transfervrije Leeuwin is dan ook meer dan welkom.

Leeuwin maakte zijn debuut in het betaald voetbal bij FC Utrecht. In de Domstad wist de verdediger niet door te breken met slechts 3 optredens tussen 2006 en 2007. Doorbreken in het betaald voetbal zou Leeuwin wel lukken bij AGOVV Apeldoorn.

In 2010 verruilde Leeuwin die club voor ADO Den Haag. In zijn eerste seizoen, onder trainer John van den Brom met wie hij eerder werkte bij AGOVV, speelde hij 30 duels. Na het vertrek van Van den Brom in 2011 werd het al minder (11 duels). Dit seizoen kwam hij door een knieblessure slechts 4 duels in actie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!