Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax aast op Nacer Chadli


23 mei 2013 - Ajax blijft zoeken in de Eredivisie naar versterking. Nadat het eerder deze week afhaakte voor Heracles-middenvelder Lerin Duarte zouden de Amsterdammers nu belangstelling hebben voor Nacer Chadli van FC Twente.

De 23-jarige aanvallende middenvelder heeft in Enschede nog maar een contract voor een seizoen. De Belgisch international wil niet verlengen en FC Twente wil voorkomen dat Chadli volgend jaar transfervrij de deur uitloopt. Om toch nog een transfersom te incasseren zal het deze zomer tot een transfer moeten komen.

We zijn geïnteresseerd. Dat klopt", bevestigt directeur voetbalzaken Marc Overmars tegenover De Telegraaf. "Chadli past goed bij ons." Ajax zou zich nog niet officieel hebben gemeld. Naast Ajax hebben ook Juventus en Borussia Dortmund in Chadli interesse.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!