Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Wouters kijkt vooral naar zichzelf


23 mei 2013 - Jan Wouters werd bij Ajax opeens in het diepe gegooid. Op eigen benen staan zou hij vervolgens lange tijd niet doen, de afgelopen twee seizoenen doet hij het echter meer dan behoren bij FC Utrecht. In De Telegraaf blikt Wouters terug.

Wouters vindt het geen probleem dat hij nu pas als trainer doorbreekt. De trainr van FC utrecht in De Telegraaf: "Ik zoek de schuld grotendeels bij mezelf. Na mijn eerste, mindere ervaring heb ik altijd geroepen: 'misschien is dit (als assistent) wel mijn rol'. Als je terugkijkt, zie je dat Frank de Boer en Phillip Cocu andersom zijn begonnen. Het waren bij Ajax tekortkomingen van mezelf. Ik was er gewoon niet aan toe. Het vak van trainer leer je pas als je bezig bent."

Tien jaar lang was Wouters vervolgens assistent bij Glasgow Rangers, PSV, FC Utrecht en het Nederlands Elftal in 2004. Wouters: "Ik heb nooit gedacht: nu moet het een keer gaan gebeuren. Dit is toevallig zo gegroeid, want dit was niet gebeurd als Erwin Koeman het naar zijn zin had gehad. Toen hij vertrok, zei ik oké, nu gaan we het doen. Maar wel zoals ik het wil."

Een opluchting of zo is het niet. "Ik heb wel zoiets van lekker. Het is voor mezelf ook iets van: toen had ik dingen anders kunnen doen. Natuurlijk is het een bevredigend gevoel, dat het goed loopt. Maar ik weet best dat het volgend jaar weer anders kan zijn."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!