Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Go Ahead Eagles bijna zeker van promotie


23 mei 2013 - Go Ahead Eagles heeft een reuzenstap gezet naar de Eredivisie. In de finale van de playoffs met inzet promotie naar de Eredivisie won de ploeg van Erik ten Hag thuis met 3-0 van FC Volendam.

Xander Houtkoop opende op de Adelaarshorst na een kleine tien minuten de score. Lange tijd bleef deze stand ook op het scorebord staan. Pas twintig minuten voor tijd werd er opnieuw gescoord. Na goed voorbereidend werk van Twente-huurling Promes kon Jarchinio Antonia de bal van dichtbij binnen tikken.

Elf minuten voor tijd moest FC Volendam ook nog eens met een man minder door. Paul de Lange kreeg toen namelijk van scheidsrechter Janssen zijn tweede gele en dus rode kaart. Enkele minuten later maakte goaltjesdief Marnix Kolder op aangeven van Quincy Promes er 3-0 van. Dat zou in Deventer ook de eindstand zijn.

Het seizoen van FC Volendam lijkt te eindigen in mineur. Eerder liepen de Wijdbroeken door een nederlaag in Deventer op de slotdag van de competitie de titel mis. Nu is Go Ahead Eagles opnieuw veel te sterk in de playoffs. De voorsprong die Go Ahead Eagles nu voor de return heeft opgebouwd lijkt in Volendam namelijk niet meer in gevaar te komen.

Go Ahead Eagles speelde voor het laatst in de Eredivisie in het seizoen 1995/1996.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!