Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Geen doelpunten bij Sparta en Roda


23 mei 2013 - De strijd tussen Sparta Rotterdam en Roda JC voor een plaats in de Eredivisie komend seizoen is nog helemaal open. In de eerste wedstrijd vandaag in Rotterdam op het Kasteel werd er namelijk niet gescoord.

Roda JC kon terugkijken op een prima eerste helt waarin het zich vergat te belonen. De ploeg van Ruud Brood had het best veldspel en de betere kansen. Sparta Rotterdam kwam een aantal keren goed weg. Zo eindigde een vrije trap van Fledderus op de paal naast Sparta-doelman Pellatz.

Na rust was het allemaal iets minder. Ook Sparta Rotterdam liet zich bij een aantal uitbraken gelden. Gescoord werd er niet. Dat was ook niet zo gek. Onder leiding van Henk ten Cate is Sparta weliswaar ongeslagen maar won het ook nog niet thuis. Roda JC won in 2013 nog geen enkel uitduel.

Zondag staat in Kerkrade de return op het programma.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!