Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Europa lonkt voor FC Utrecht, nieuwe deceptie Twente


23 mei 2013 - Europees voetbal lonkt voor FC Utrecht. Het seizoen van FC Twente gaat juist uit als een nachtkaars. Vandaag wonnen de Domstedelingen op bezoek in Enschede namelijk met 0-2. Komend weekend is de return in de Galgenwaard.

Al vroeg in het duel kwam FC Utrecht verrassend op een 0-1 voorsprong. Het was notabene de kleine Cedric van der Gun die uit een corner van Oar knap raak kopte. Die vroege klap kwam FC Twente eigenlijk niet meer te boven. FC Twente had weliswaar meer balbezit maar was ook erg slordig. FC Utrecht was meer een team en een stuk stabieler.

Na rust kwam FC Utrecht zelfs op 0-2. Sander Boschker vergaloppeerde zich volledig door over een bal heen te maaien. Hierdoor kon Duplan de bal in een leeg doel werken. FC Twente probeerde nog wel de aansluitingstreffer te fabriceren maar tot een doelpunt kwam het niet meer. FC Twente lijkt daarmee Europees voetbal te gaan missen, voor de winterstop stonden de Tukkers nog bovenaan in de Eredivisie.

Helemaal kansloos is FC Twente overigens niet in Utrecht. De ploeg van Jan Wouters moet het komend weekend namelijk doen zonder de geschorste Jan Wuytens en Nana Asare. Wuytens kreeg vandaag geel, Asara kreeg er zelfs twee en moest in de slotfase van het duel vertrekken. Aan de kant van FC Twente is Braafheid vanwege een gele kaart geschorst.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!