Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV aast op Nick Viergever


25 mei 2013 - PSV heeft zijn zinnen gezet op de komst van Nick Viergever, zo meldt De Telegraaf. AZ is bereid mee te werken aan een vertrek van Viergever die in Alkmaar nog maar een contract heeft tot volgend jaar zomer.

Opvallend is dat PSV in eerste instantie Viergever ziet als versterking voor haar middenveld. PSV ziet in Viergever de opvolger van Mark van Bommel. In zijn loopbaan speelde Viergever voornamelijk als centrale verdediger.

AZ heeft met de komst van Jeffrey Gouweleeuw (SC Heerenveen) al ingespeeld op het vertrek van Viergever. Daarnaast hoopt AZ op korte termijn ook Jan Wuytens van FC Utrecht te kunnen presenteren. Wuytens heeft een aflopende verbintenis bij Utrecht en kan derhalve transfervrij de overstap maken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!