Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Katwijk algeheel kampioen


25 mei 2013 - Katwijk is algeheel amateurkampioen geworden. Nadat het eerder al de titel van de Zaterdag Topklasse pakte was het team van Cees Bruinink over twee wedstrijden te sterk voor Achilles '29.

Vooraf werden er nauwelijks kansen aan Katwijk gegeven. Vorige week eindigde namelijk het eerste treffen tussen Katwijk en Achilles '29 in 0-0. De verwachting was dat Achilles '29 in Groesbeek het karwei wel zou afmaken. Katwijk dacht daar klaarblijkelijk anders over en verraste met een 3-0 zege in Gelderland. Op een volgepakt sportpark De Heikant sloeg Katwijk in de eerste helft keihard toe. Jeffrey Jongeneelen was met twee goals de gevierde man. Ook Donny van Oijen verscheen op het wedstrijdformulier als doelpuntenmaker.

Voor Katwijk was het de vierde keer in het bestaan dat er beslag werd gelegd op de algehele amateurtitel. De KNVB hoopt dat Katwijk (en ook Achilles '29) willen doorstromen naar de Jupiler League. De clubs uit de Eerste Divisie zien zelf meer in de entree van Jong Ajax en Jong FC Twente.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!