Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Seumeren haalt uit naar gemeente Utrecht


26 mei 2013 - FC Utrecht-eigenaar Frans van Seumeren heeft hard uitgehaald naar de gemeente Utrecht. Van Seumeren stelt in een column in regionale voetbalmagazine Rondom Voetbal dat Utrecht de miljoenen van de start van de Tour de France beter in FC Utrecht had kunnen steken.

Van Seumeren in Rondom Voetbal:'Men is bereid om voor veel geld de start van de Tour de France naar Utrecht te halen, omdat dit goede public relations voor de stad zou zijn. Ik zal u zeggen: een goede voetbalclub, die Europees kan spelen, levert een stad als Utrecht veel meer publiciteit op dan een Tourdagje. Kijk bijvoorbeeld maar naar Barcelona. Wij hebben een prachtige stad, maar helaas weet niemand in Europa dat.'

FC Utrecht hoopt zich vanmiddag ten koste van FC Twente te kwalificeren voor Europees voetbal. Het eerste duel in Enschede om een ticket in de voorronde van de Europa League werd door de Domstedelingen met 2-0 gewonnen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!