Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Go Ahead Eagles promoveert naar Eredivisie


26 mei 2013 - Na een afwezigheid van 17 jaar keert Go Ahead Eagles komend seizoen terug in de Eredivisie. Na de 3-0 zege in de eigen Adelaarsthorst kon een 1-0 nederlaag vandaag in en tegen Volendam daar niets tegen doen.

FC Volendam maakte het Go Ahead Eagles vandaag nog bijzonder lastig. Trainer Hans de Koning besloot zeer aanvallend te starten, zo begon hij met slechts drie verdedigers aan het duel. Dat betaalde zich aanvankelijk ook uit. Jack Tuyp deed al na een kwartier spelen met een vrije trap Go Ahead Eagles sidderen door de 1-0 aan te tekenen.

De thuisploeg bleef ook na de 1-0 kansen krijgen. Gescoord zou er niet meer worden. Fafiani trof de paal, terwijl ook Tuyp en Muhren dichtbij een tweede trefer waren. Daarmee bleef het Go Ahead Eagles van trainer Erik ten Hag toch nog redelijk eenvoudig op de been. De ploeg uit Deventer kan daarmee terugkeren op een podium waar men de afgelopen jaren alleen maar van kon dromen.

Er wacht Go Ahead Eagles nu een uitdagende zomer. Versterking zal nodig zijn om Eredivisiewaardig te zijn. Daarbij komt dat huurling Quincy Promes zal terugkeren naar FC Twente. Morgen (maandag) is om 19.00 uur in Deventer allereerst de huldiging.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!