Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Russisch avontuur voor Douglas'


26 mei 2013 - Niet de Premier League, Serie A, Primera Division of Bundesliga maar de Rusische Premjer Liga lijkt de volgende halte in de loopbaan van Douglas te gaan worden. De Braziliaanse verdediger met Nederlands paspoort staat op het punt een vierjarig contract bij Kuban Krasnodar te tekenen, zo meldt RTV Oost.

Douglas speelt sinds 2007 voor FC Twente en werd in het verleden regelmatig in verband gebracht met clubs uit de grote voetballanden. Van een transfer zou het deze zomer komen omdat Douglas een aflopende verbintenis had en daarmee met zijn transfervrije status eenvoudig kon overstappen. Douglas lijkt nu toe te happen uit een zeer lucratief voorstel uit Rusland.

De 25-jarige Douglas werd in Enschede onder andere kampioen van Nederland, pakte eenmaal de beker en won twee keer de Johan Cruijff Schaal. Na de entree van Alfred Schreuder verloor Douglas, die de afgelopen jaren een vaste waarde was, zijn basisplaats.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!