Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Arjen Robben ook komend seizoen bij Bayern


27 mei 2013 - Arjen Robben speelt ook komend seizoen gewoon voor Bayern Munchen, dat verklaarde sportdirecteur Matthias Sammer tegenover De Telegraaf. De algehele verwachting was dat Bayern de aanvaller op de transferlijst zou zetten omdat hij niet zou passen in de plannen van trainer Pep Guardiola.

Guardiola zou volgens Duitse media Bayern Munchen willen gaan verjongen. Daarnaast trok de club ook Mario Gotze aan die op dezelfde positie als Robben kan spelen. Er was dan ook geen plaats meer voor onze landgenoot. "In Duitsland zijn zoveel onzinverhalen geschreven het afgelopen jaar. Ook dit hoort daarbij. Hij heeft nog twee jaar contract bij ons en is komend jaar speler van Bayern. Dat is zeker", aldus Sammer in De Telegraaf.

Sammer vervolgt: "Arjen is een grote speler en voor zijn carrière is dit van enorme betekenis. Je bent pas echt een grote kampioen, als je ook een internationale titel achter je naam hebt staan. Bayern heeft deze titel aan hem te danken. Arjen heeft natuurlijk veel tegenslag gehad in zijn loopbaan, maar ditmaal was hij een echte 'champion'."

Arjen Robben heeft bij Bayern Munchen nog een contract tot de zomer van 2015.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!