Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Shaktar mengt zich in strijd om Chadli


27 mei 2013 - Nacer Chadli vervolgt zijn loopbaan mogelijk in Oekraine, zo meldt het Algemeen Dagblad. Shaktar Donetsk wil namelijk met FC Twente zaken doen en Chadli is van plan om op korte termijn een kijkje in Donetsk te nemen.

De 23-jarige Chadli heeft nog een contract tot volgend jaar zomer bij FC Twente. Chadli heeft zijn zinnen gezet op een vertrek uit Enschede terwijl ook FC Twente wel wat voelt voor een transfer. Er is in ieder geval veel belangstelling in de Belgisch international. Eerder werd Chadli al in verband gebracht met Juventus, Liverpool, Borussia Dortmund en Ajax.

Nu heeft dus ook Shaktar Donetsk zich gemengd in de strijd om Chadli. Er ligt ongetwijfeld een zeer lucratief contract voor de aanvallende middenvelder klaar. Om die reden is Chadli dan ook van plan om toch even een kijkje in Donetsk te gaan nemen om daarmee een indruk van de club en stad te krijgen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!