Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Cor Pot haalt Danny Hoesen bij selectie


27 mei 2013 - Niet Jurgen Locadia (PSV) maar Danny Hoesen (Ajax) reist met Jong Oranje af naar het Europees Kampioenschap in Israel. Locadia kampt met liesklachten en heeft zich noodgedwongen bij bondscoach Cor Pot moeten afmelden.

Locadia liep de blessure afgelopen vrijdag op in het met 3-1 gewonnen oefenduel tegen Jong Australië. Al snel werd duidelijk dat Hoesen zijn vervanger zou worden, de jonge Ajax-aanvaller zat eerder al bij de voorselectie. Al zal bondscoach Cor Pot toch nog even hebben moeten denken aan Luc Castaignos (FC Twente).

Naast Hoesen sluit vanavond ook Ola John aan op het trainingskamp in Sassenheim. John had afgelopen weekend nog bekerverplichtingen met Benfica in Portugal. Dinsdag (morgen) reist Pot met zijn selectie van 23 spelers naar Israël. Op 6 juni staat het eerste duel op het programma: Jong Duitsland is dan de tegenstander.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!