Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Henriksen toch met Jong Noorwegen naar Israel


27 mei 2013 - De Eredivisie vaardigt een extra speler af aan het Europees Kampioenschap voor spelers onder 21 jaar. Markus Henriksen (AZ) is namelijk door de Noorse voetbalbond alsnog opgenomen.

Henriksen is volwaardig Noors international en zou eigenlijk niet naar Israël afreizen omdat Noorwegen zelf nog verplichtingen had in de EK-kwalificatie. De AZ-middenvelder behoorde eerder wel tot de 40-koppige voorselectie maar uiteindelijk lagen de prioriteiten bij Noorwegen. Tor Ole Skullerud, de coach van Jong Noorwegen, moest door een blessure van Alexander Groven voor een vervanger een speler uit die voorselectie kiezen.

Er is nu afgesproken dat Henriksen op 7 juni eerst met Noorwegen speelt tegen Albanië om vervolgens pas door te reizen naar Jong Noorwegen voor het Europees Kampioenschap in Israël. Henriksen mist om die reden het eerste duel van Jong Noorwegen uitgerekend tegen het gastland.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!