Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Iraans jeugdinternational voor NEC


27 mei 2013 - NEC heeft vriend en vijand verrast door het aankondigen van de komst van de Iraanse jeugdinternational Alireza Jahanbakhsh. De transfer van de negentienjarige aanvaller komt volledig uit de lucht vallen.

Op de officiële website geeft NEC te kennen een mondelinge akkoord te hebben bereikt met SC Damash en Alireza Jahanbakhsh. De transfer is nog niet afgerond. Deze is nog onder voorbehoud van de medische keuring, het verkrijgen van een visum en de tewerkstellingsvergunning. De aanvaller viel technisch directeur Carlos Aalbers op tijdens een internationaal jeugdtoernooi in het Midden-Oosten.

Jahanbakhsh zal in Nijmegen een contract tekenen van minimaal drie seizoenen. Amir Hashemi, zaakwaarnemer van de aanvaller, vertelt Omroep Gelderland: 'Nederland is voor jonge voetballers een mooi ontwikkelingsland. Zlatan Ibrahimovic, Ronaldo en Wilfried Bony kwamen ook als nobody's hier en nu zijn ze wereldberoemd. Ik denk dat Alireza in hetzelfde rijtje terecht kan komen.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!