Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV in gesprek met Jeffrey Bruma


27 mei 2013 - Jeffrey Bruma lijkt komend seizoen vrijwel zeker actief te zijn in de Eredivisie. PSV is op dit moment het meest concreet en sprak vandaag al met Bruma en diens zaakwaarnemer. Eerder werden ook FC Twente en Vitesse al met de verdediger in verband gebracht.

De 21-jarige Bruma verruilde al op jonge leeftijd de jeugdopleiding van Feyenoord voor die van Chelsea. In Londen brak Bruma (nog) niet door. De afgelopen twee seizoenen verhuurde Chelsea de verdediger aan Hamburger SV. In Noord-Duitsland was Bruma geen vaste waarde waardoor hij ook zijn plek in de selectie van Jong Oranje zou kwijt raken.

Vanmiddag sprak Bruma samen met zaakwaarnemer Jan de Visser met PSV. Namens de Eindhovenaren waren technisch manager Marcel Brands en hoofdtrainer Phillip Cocu aanwezig. 'Het is een eerste gesprek', bevestigde zaakwaarnemer De Visser tegenover Voetbal International. 'We gaan naar elkaar luisteren. Ik denk dat er wel meer gegadigden zijn, maar we zijn benieuwd naar de plannen.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!