Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heitinga aast op vertrek bij Everton


28 mei 2013 - John Heitinga lijkt te staan voor een vertrek bij Everton. De international wil zijn nog 1-jarig durende contract niet te verlengen. Wil Everton nog iets aan Heitinga verdienen dan is deze zomer het moment.

Heitinga was het afgelopen seizoen geen vaste waarde in het elftal van David Moyes, een jaar eerder werd hij nog door de supporters gekozen tot speler van het jaar. Ondanks het vertrek van Moyes naar Manchester United ziet Heitinga te weinig perspectief en zinspeelt hij op een nieuwe uitdaging.

'Als ze nog wat voor me willen ontvangen, dan is het moment aangebroken', zegt Heitinga tegenover Voetbal International. 'Ik heb hierover geen afspraken met de club gemaakt. Ik wacht rustig af op wat komen gaat.' Vorig jaar leek Heitinga naar Fenerbahce te verkassen, persoonlijk was hij al akkoord. 'Maar Everton vroeg te veel en daardoor ketste het af.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!