Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax meldt zich bij Utrecht voor Van der Hoorn


28 mei 2013 - De strijd om Mike van der Hoorn is los gebarsten. In navolging van PSV heeft nu ook Ajax bij FC Utrecht kenbaar gemaakt belangstelling in de twintigjarige verdediger te hebben.

Ajax ziet in Van der Hoorn de logische opvolger van Toby Alderweireld die de club vrijwel zeker verruilt voor een buitenlands avontuur. In Amsterdam zou Van der Hoorn de concurrentie aan moeten gaan met Joël Veltman. Volgens De Telegraaf is Koeman van mening dat Veltman in de Eredivisie Alderweireld wel kan vervangen maar dat er Europees gezien andere wetten gelden.

Het is onbekend of Ajax direct wil overgaan tot onderhandelingen. Daarmee zou het PSV te slim af zijn omdat die club eerst moet verkopen om te kopen. Aan de andere kant wil Ajax mogelijk geen risico's nemen en afwachten of Alderweireld daadwerkelijk verkast.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!