Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Schalke 04 informeerde naar Dries Mertens


28 mei 2013 - Schalke 04 heeft bij PSV navraag gedaan voor Dries Mertens. Volgens het Duitse Bild blijft het daar bij. De transfersom die PSV voor de Belgisch international in gedachte heeft is voor Schalke 04 te gortig.

De nummer vier van Duitsland oriënteert zich de afgelopen weken op versterkingen. Kyriakos Papadopoulos en Julian Draxler staan voor een vertrek uit Gelsenkirchen en dat zal Schalke 04 erg veel geld gaan opleveren. Dat geld wil men gaan investeren in de selectie waardoor het structureel deel kan gaan uitmaken van de Duitse top.

Schalke 04 wordt onder andere in verband gebracht met Christian Clemens, Rafinha, Pirmin Schwegler, Vaclav Kadlec, Fabian Giefer, Josip Ilicic, Aaron Hunt en Szabolcs Huszti. Mertens heeft bij PSV nog een verbintenis tot de zomer van 2015.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!