Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente versterkt zich met Sonny Stevens


28 mei 2013 - FC Twente heeft zich versterkt met doelman Sonny Stevens. De twintigjarige doelman komt over van FC Volendam waarmee hij maar net promotie naar de Eredivisie misliep. In Enschede lag voor Stevens een vierjarig contract klaar met een optie op nog eens een extra seizoen.

Ondanks zijn voor een keeper jeugdige leeftijd keepte hij al 42 duels voor FC Volendam. Een volgende stap in zijn loopbaan is nu FC Twente. Stevens op de website van FC Twente "Ik ben blij met mijn overgang naar FC Twente en ik zie deze transfer als een mooie nieuwe stap in mijn loopbaan. Vanaf het begin had ik een goed gevoel bij FC Twente, het is een gemoedelijke club. Komend seizoen wil ik bij FC Twente laten zien wat ik kan."

Technisch Manager Cees Lok: "We zijn verheugd dat Sonny Stevens de overstap maakt naar FC Twente. Afgelopen jaren heeft Sonny een sterke groei doorgemaakt bij FC Volendam en dit seizoen met deze club promotie naar de Eredivisie op een haar na gemist. Sonny is een uitstekende doelman en hij is komend seizoen een van de drie keepers van de eerste selectie van FC Twente."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!