Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jimmy Hempte aan de slag bij Oostende


28 mei 2013 - Jimmy Hempte vertrekt definitief bij Roda JC. De Belgische linksback keert terug naar eigen land om te gaan spelen voor KV Oostende. Die club promoveerde onlangs naar het hoogste niveau van het land, de Jupiler Pro League.

Er is Oostende veel aan gelegen om ook na het seizoen 2013/2014 nog op het hoogste niveau van Belgie actief te zijn. Om die reden is Oostende dan ook nadrukkelijk op zoek naar versterking. Hempte pas precies in dat plaatje. Sinds 2010 speelde de linkspoot voor Roda JC. Eerder was hij onder andere actief voor Excelsior Moeskroen, AA Gent en KV Kortrijk.

Jimmy Hempte tekende in de Belgische kustplaats een contract tot eind volgend seizoen. Daarnaast heeft Oostende de optie om die verbintenis met nog een jaar te verlengen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!