Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Veel belangstelling voor Wuytens


28 mei 2013 - Jan Wuytens stond al in de belangstelling van AZ. Daar is de afgelopen periode alleen nog maar meer interesse bij gekomen. Zo zou er belangstelling zijn van FC Twente, uit Engeland (Premier League en Championship) maar ook van een Belgische topclub.

Nu Wuytens met FC Utrecht zich plaatste voor Europes voetbal kan het vizier gericht worden op een transfer. Wuytens in gesprek met Voetbal International: "Ik heb genoeg opties in binnen- en buitenland en heb steeds gezegd dat ik zou wachten tot na de play-offs. Voordat ik met vakantie ga, wil ik weten waar mijn toekomst ligt. Anders blijft het maar door mijn hoofd spoken."

De 27-jarige Wuytens wil volgende week al een beslissing nemen over zijn toekomst. Wuytens tegenover Voetbal International: "Samen met mijn zaakwaarnemer heb ik de laatste tijd alles in kaart gebracht. Er zijn drie echt leuke clubs concreet geïnteresseerd. Op de achtergrond speelt er nóg wel iets, maar dan moeten ze snel zijn. Ik ga daar niet langer op wachten."

Geïnteresseerde clubs kunnen Wuytens deze zomer transfervrij ophalen in Utrecht. De verdediger heeft een aflopende verbintenis in de Domstad. Eerder werd al duidelijk dat Wuytens toe was aan een nieuwe uitdaging. FC Utrecht wenste haar captain daarin alle succes.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!