Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

ADO Den Haag legt Kramer vast


29 mei 2013 - Maurice Steijn heeft met ADO Den Haag zijn eerste versterking voor komend seizoen te pakken. Michiel Kramer (24) zal deze zomer de overstap maken van FC Volendam naar ADO Den Haag.

Wat hem met FC Volendam niet lukte (promotie) heeft Kramer nu persoonlijk wel bewerkstelligd. Komend seizoen is de aanvaller actief in de Eredivisie. "Dit is een mooie stap voor Michiel", zegt zijn zaakwaarnemer Hakim Slimani in De Telegraaf. "Van de Jupiler League naar de eredivisie, zo hoort het. Michiel had meerdere opties, maar kreeg een goed gevoel bij de club en trainer Maurice Steijn."

Voor Kramer lag er in Den Haag een driejarig contract klaar. De aanvaller scoorde het afgelopen seizoen 22 keer in de Jupiler League. Alleen zijn ploeggenoot Jack Tuyp wist vaker (27) te scoren.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!