Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Fer ziet transfer naar Everton nog altijd zitten


29 mei 2013 - Leroy Fer ziet een transfer naar Everton nog altijd zitten. In de winter ketste een transfer uiteindelijk af nadat Everton opnieuw wilde onderhandelen met FC Twente over de transfersom en betalingsvoorwaarden. Aanvankelijk hadden beide clubs een akkoord.

"Everton heeft niets fout gedaan", zegt de 23-jarige Fer vandaag in De Volkskrant. "Tijdens de tweede helft van het seizoen hebben ze altijd contact gehouden met mijn zaakwaarnemer. Ik sta nog steeds open voor een transfer naar Everton."

Het is onbekend of Everton opnieuw bereid is miljoenen voor Fer neer te tellen. Daarnaast is manager David Moyes naar Manchester United vertrokken. Mogelijk zal een nieuwe manager, er is nog geen vervanger voor Moyes aangesteld, geen interesse in Fer hebben.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!