Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sanharib Malki kan naar Zuid Korea


30 mei 2013 - Sanharib Malki lijkt Roda JC Kerkrade deze zomer te verlaten. Eerder werd al duidelijk dat Roda JC een bod had ontvangen van een buitenlands club. De Telegraaf verwacht dat het hier gaat om het Zuid-Koreaanse Suwon Samsung Bluewings.

Vitesse en FC Twente zien ook wel iets zitten in de komst van Malki. Het Koreaanse Suwon Samsung Bluewings is echter het meest concreet. Suwon Samsung Bluewings is een van de grootste en meest succesvolle clubs van Azie maar stelde het afgelopen seizoen teleur met een vierde plaats in de K League Classic.

Sanharib Malki speelde tussen 2002 en 2010 bij een aantal Belgische clubs. Via een avontuur in Griekenland kwam de Syrische aanvlaler in 2011 uit bij Roda JC. Daar scoorde hij de afgelopen twee seizoenen maar liefst 42 keer in 65 duels. Voor Roda JC aanleiding om deze zomer te cashen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!