Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC bevestigt komst Van Peppen


30 mei 2013 - Roda JC Kerkrade heeft zich versterkt met Ard van Peppen. De 27-jarige linksback komt transfervrij over van RKC Waalwijk waar hij zijn aflopende verbintenis niet wenste te verlengen. In Kerkrade lag een driejarig contract voor hem klaar.

Van Peppen treft in Kerkrade een oude bekende. Trainer Ruud Brood coachte hem eerder al twee seizoenen in Waalwijk. Vorig seizoen (2011-2012) maakte Brood de linkspoot ook aanvoerder van de Waalwijkers. Eerder speelde Van Peppen voor Excelsior en De Graafschap.

Algemeen directeur Marcel van den Bunder is blij met de eerste aanwinst voor komend seizoen. Van den Bunder op RodaJC.nl: "Nu we behoud van de Eredivisie hebben gerealiseerd, is het prettig dat we snel hebben kunnen schakelen door Ard van Peppen vast te leggen. Ard gelooft in Roda JC en in de toekomst van onze club en daarom zijn we blij dat hij voor ons heeft gekozen".

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!