Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Cambuur op zoek naar nieuwe doelman


31 mei 2013 - SC Cambuur wil komend seizoen als promovendus goed voor de dag komen in de Eredivisie. De Friezen werden al gelinkt aan de nodige spelers met Eredivisie-ervaring. Nu wordt ook de reservedoelman van Vitesse, Elroy Room, genoemd.

"We moeten bij de eerste training een doelman hebben en ik verwacht binnen een week duidelijkheid", zegt algemeen directeur Gerald van den Belt in het Friesch Dagblad. "Maar Room wordt het zeker niet. We hebben een paar weken geleden naar hem geïnformeerd bij Vitesse, maar toen bleek al dat hij voor ons onhaalbaar is."

Volgens het Friesch Dagblad kreeg Cambuur wel te horen dat de situatie rodn Room eind augustus wel veranderd zou kunnen zijn. Zo lang wil Cambuur in ieder geval niet wachten. Dat lijkt ook te gelden voor Room die er niets voor voelt om voor het derde seizoen op rij als reservedoelman achter Piet Velthuizen te fungeren.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!